Εκπαιδευτές Wing Chun

Ηλίας Αλεξόπουλος

Ο Ηλίας Αλεξόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.

Το 2001 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και έκτοτε υπηρετεί στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ το 2014 αποφοίτησε από το τμήμα «Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες» της Σχολής Θετικών Επιστημών και τεχνολογίας του Ε.Α.Π. Επιπρόσθετα κατέχει δύο εγκληματολογικές ειδικότητες, του Δικαστικού γραφολόγου και του Εξεταστή φωνής και Ήχου.

Από μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό κυρίως με τη καλαθοσφαίριση (μπάσκετ). Πάντα μέσα του όμως υπήρχε η αγάπη για τις πολεμικές τέχνες και από το 2000 ασχολείται ενεργά με αυτές αρχικά με το Wing Tsun (Wing Chun) ως μαθητής του Κυριάκου Αντωνιάδη στο Lineage του G.M. Leung Ting από το 2000 το και στη συνέχεια στο Lineage του G.M. Lun Gai στο Foshan Wing Chun ως μαθητής του Sifu Αντώνη Παντελιά.

Είναι μέλος των:

α) Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπ/σης Τεχνών Αυτοάμυνας &

β) Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓΟΥΣΟΥ–ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ (HELLENIC WUSHU –KUNG FU FEDERATION) κατέχοντας το 2ο Duan στο Wushu–Kung Fu.

Αποστόλης Γιαννάκος

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με την Καλαθόσφαιρα στο εφηβικό και αντρικό τμήμα του Α.Ο. Φιλοθέης Άρτας από όπου και κατάγομαι.

Το 2007 εισήχθηκα στο Τμήμα κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου όπου και αποφοίτησα το 2012 με ειδίκευση στον τομέα της Εγκληματολογίας.

Η ενασχόληση μου με τις πολεμικές τέχνες ξεκίνησε στο τέλος της προηγούμενης δεκαετίας (2009) με το Yong Chun (Wing Chun) ως μαθητής του Κυριάκου Αντωνιάδη στο Lineage του Grandmaster Leung Ting από όπου και πήρα τον 11ο βαθμό το 2015. Από τότε συνεχίζω ενεργά στο Lineage του G.M. Lun Gai στο Foshan Wing Chun ως μαθητής του Sifu Αντώνη Παντελιά.